MY PELICAN

Deel dit:

Introductieles Kitesurfen (3u)

 

Groepsles kitesurfen voor beginners.

Geniet van onze promo's

 
 
 • Beschikbare data
  • Data De Oesterdam

   De lessen gaan voornamelijk door tijdens het weekend. We trachten zowel op zaterdag als zondag telkens 2 blokken van 3 uur in te plannen. De uren van de blokken zijn wekelijks verschillend aangezien we afhankelijk zijn van de getijden. Bekijk de beschikbaarheid in de kalender van het boekingsformulier!

   (Er worden regelmatig nieuwe data/uren toegevoegd aan de kalender. We zorgen ervoor dat de lesblokken voor de komende 4 weken steeds in de kalender staan. Wil je graag al verder dan 4 weken op voorhand inplannen, hou er dan rekening mee dat mogelijks nog niet alle blokken in de kalender staan.)

 • Voorwaarden
  • Kunnen zwemmen

   Min. 200 meter kunnen zwemmen.

  • Voldoende deelnemers

   Een introductieles is een les in groepsverband. Dit betekent dat er minstens 2 deelnemers moeten zijn om de les te kunnen laten doorgaan. Indien er niet voldoende personen inschreven voor jouw gekozen sessie, zal de les worden uitgesteld. Je wordt hiervan per sms en mail op de hoogte gebracht en kunt vervolgens eenvoudig een nieuwe sessie inplannen in je eigen Pelican account. Zo ben je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt! Wil je 100 % zeker zijn dat de les doorgaat op de gekozen datum? Kies dan voor een privéles.

 • Inbegrepen
  • Materiaal

   • Kitesurfmateriaal
   • Wetsuit
   • Trapeze

  • Begeleiding

   Je zal begeleid worden door een gekwalificeerde monitor.

  • Verzekering

   Alle cursisten zijn verzekerd (B.A. en L.O.).

 
 

Wil je er meteen helemaal voor gaan en meerdere lessen volgen? Kies dan voor ons Zero to Hero Pakket Kitesurfen en wordt een echte pro!

 
 

Bij deze zou ik het Pelican team graag bedanken voor hun bijdrage aan ons evenement. Dank zij jullie is onze bedrijvendag een echt succes geworden. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over jullie waterpark! Veel succes nog met jullie schitterende project!!

Koen

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Klaar voor een les bij Pelican?

 
 

Heb je toch nog twijfels of vragen over deze les? Op onze FAQ zal je waarschijnlijk een antwoord vinden! Zoniet, aarzel dan niet en contacteer ons voor meer info. Laat je alvast inspireren op onze Facebook en Instagram!

Deze foto’s brengen je in de juiste sfeer:

 
 
 
 

Toch liever een andere les volgen?

 
Surf's up!

Wind-surfen

Kinderen en volwassenen kunnen allemaal makkelijk leren windsurfen op speciale boards en met lichte zeilen. Hier lees je alles over onze windsurf lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Aaarrr! Sailer!

Zeilen

Zeilen is geweldig. Kapitein zijn over je eigen schip, met een eigen boot zelfstandig op het water gaan. Hier lees je alles over onze zeil lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Wassup!

Suppen

SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. Geniet van de natuur terwijl je je spieren traint! Hier lees je alles over onze sup lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Kite's up!

Kite-surfen

Met een kite haal je spectaculaire stunts uit. Het is belangrijk om het in een erkende school te leren. Hier lees je alles over onze kitesurf lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en andere activiteiten?


 

Partners

Top