MY PELICAN

Deel dit:

SUP Yoga Les (1,5u)

 

Groepsles SUP Yoga voor beginners en gevorderden.

Geniet van onze promo's

 
 
 • Beschikbare data
  • Data De Lilse Bergen

   De lessen SUP Yoga gaan voornamelijk door op een zaterdagvoormiddag van 10.30u tot 12u, maar afhankelijk van het weer kunnen er ook sessies doorgaan op andere momenten, zelfs op weekavonden.

   Check de beschikbaarheid in de kalender van het boekingsformulier!

 • Voorwaarden
  • Kunnen zwemmen

   Min. 25 m kunnen zwemmen.

  • Voldoende deelnemers

   Een SUP yoga les is een les in groepsverband. Dit betekent dat er minstens 3 deelnemers moeten zijn om de les te kunnen laten doorgaan. Indien er niet voldoende personen inschreven voor jouw gekozen sessie, zal de les worden uitgesteld. Je wordt hiervan per sms en mail op de hoogte gebracht en kunt vervolgens eenvoudig een nieuwe sessie inplannen in je eigen Pelican account. Zo ben je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt! Wil je 100 % zeker zijn dat de les doorgaat op de gekozen datum? Kies dan voor een privéles.

  • SUP ervaring

   Voor deze les moet je zelfstandig kunnen suppen! Zoniet, volg dan eerst een introductieles.

 • Inbegrepen
 
 

Midden in de natuur kom je tot rust terwijl je jezelf trakteert op een portie spierversteviging en fun!

 
 

Onze dochter, Marie, komt elke avond thuis met heerlijke verhalen over de belevenissen van het WINDSURFEN & WATERGAMES kamp. Zonder vriendjes/vriendinnetjes wou ze absoluut deelnemen aan het kamp. Op de eerste dag kreeg ze er direct nieuwe vriendjes & vriendinnetjes bij. Het “suppen” vindt ze super. Het waterpark fantastisch! Het spelen in teamverband (en winnen) laat maar komen,… windsurfen heeft ze nog niet gedaan, maar ik ben er zeker van dat dit ook in haar toplijstje komt te staan. Ze kan niet wachten op de prijsuitreiking morgen 😊 We willen het team alvast feliciteren met de organisatie van dit sportkamp. Groetjes Sophie & Marie

Sophie (mama van Marie)

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Heb je toch nog twijfels of vragen over deze les? Op onze FAQ zal je waarschijnlijk een antwoord vinden! Zoniet, aarzel dan niet en contacteer ons voor meer info. Laat je alvast inspireren op onze Facebook en Instagram!

Deze foto’s brengen je in de juiste sfeer:

 
Surf's up!

Wind-surfen

Kinderen en volwassenen kunnen allemaal makkelijk leren windsurfen op speciale boards en met lichte zeilen. Hier lees je alles over onze windsurf lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Aaarrr! Sailer!

Zeilen

Zeilen is geweldig. Kapitein zijn over je eigen schip, met een eigen boot zelfstandig op het water gaan. Hier lees je alles over onze zeil lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Wassup!

Suppen

SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. Geniet van de natuur terwijl je je spieren traint! Hier lees je alles over onze sup lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Kite's up!

Kite-surfen

Met een kite haal je spectaculaire stunts uit. Het is belangrijk om het in een erkende school te leren. Hier lees je alles over onze kitesurf lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en andere activiteiten?


 

Partners

Top