MY PELICAN

Kitesurfen

 

Kitesurfen met Pelican School

Kitesurfen is een fantastische watersport waarbij je wordt voortgetrokken door een vlieger terwijl je op een plank staat.

Kitesurfen is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Door de grote vlieger is het ook mogelijk om hoge sprongen te maken en kan je snelheden bereiken tot wel 80 km per uur. Daarom is het belangrijk om steeds in een erkende school te leren kitesurfen. Voor meer info over kitesurfen in onze school kan je steeds terecht bij onze kitesurfmanager Tom Bruininkx (0492 18 43 89)

In onze school kan je een introductieles volgen om de kite te leren optuigen en controleren op het strand. Nadien ben je klaar voor de vervolglessen en leer je bodydraggen en met het board varen. Als onze monitoren oordelen dat je op een veilige manier zelfstandig kunt kitesurfen, kan je materiaal huren en vrij oefenen onder toezicht van één van onze montioren.

Als je zeer snel vorderingen wil maken, kies je best voor een privéles.

Ben je van plannen om meerdere lessen te volgen? Bekijk dan zeker onze promotiepakketten.

Kitesafe geregistreerde kiteschool

Pelican School is een Kitesafe geregistreerde school. Dit betekent dat onze school voldoet aan de nieuwe wetgeving en de kwaliteitseisen van het Kitesafe project, zoals 100% gediplomeerde monitoren en de strengste veiligheidsvoorschriften.

Wie wil kitesurfen aan de Belgische kust, moet voldoen aan enkele voorwaarden (lycra, talis, …). Cursisten die de cursus hebben doorlopen en zelfstandig kunnen varen, kunnen via onze school een kitesafe pakket aanvragen. Voor wie enkel gaat kitesurfen in Nederland is dit niet nodig.

 
 

In onze school kan je een introductieles volgen om de kite te leren optuigen en controleren op het strand. Nadien ben je klaar voor de vervolglessen en leer je bodydraggen en met het board varen.

 
 

Beste Bram, Marie, Eloise, en Arthur hebben deze week de tijd van hun leven gehad bij de Pelican monitoren op de Lilse Bergen. Dankjewel voor de mooie organisatie en enthousiaste begeleiding.

Sofie Starckx

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 
 
 

Bekijk al onze lessen

In onze school kan je introductielessen volgen om te leren kiten, zeilen, surfen en suppen. Nadien ben je klaar voor de vervolglessen en leer je zelfstandig watersporten. Als onze monitoren oordelen dat je op een veilige manier zelfstandig kunt kitesurfen, kan je materiaal huren en vrij oefenen onder toezicht van één van onze montioren.

 
Surf's up!

Wind-surfen

Kinderen en volwassenen kunnen allemaal makkelijk leren windsurfen op speciale boards en met lichte zeilen. Hier lees je alles over onze windsurf lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Aaarrr! Sailer!

Zeilen

Zeilen is geweldig. Kapitein zijn over je eigen schip, met een eigen boot zelfstandig op het water gaan. Hier lees je alles over onze zeil lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Wassup!

Suppen

SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. Geniet van de natuur terwijl je je spieren traint! Hier lees je alles over onze sup lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

Kite's up!

Kite-surfen

Met een kite haal je spectaculaire stunts uit. Het is belangrijk om het in een erkende school te leren. Hier lees je alles over onze kitesurf lessen.

 

Een reeks lessen aan extra voordelige prijs?
Bekijk de promopaketten

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en andere activiteiten?


 

Partners

Top