MY PELICAN

Pelican crew

Onze activiteiten worden begeleid door gediplomeerde en enthousiaste monitoren!

 

Pelican Crew, een dreamteam

Pelican kiest zorgvuldig monitoren, redders en managers met de juiste ingesteldheid en de vereiste diploma’s.

Met de bekwaamheid en het enthousiasme van de monitor staat of valt de kwaliteit van een les, kamp of event. Daarom zijn we steeds op zoek naar de juiste mensen op de juiste plaats.

Bijna al onze kampmonitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en beschikken dus over een pedagogische achtergrond. Mensen met een pedagogische achtergrond kunnen de noden van alle cursisten juist inschatten, maar beseffen ook de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met sporten op open water. Zo voelen de jongeren zich al snel thuis op het water en kunnen zij op een veilige manier onze fantastische watersporten en watergames ontdekken.

Onze lessen worden gegeven door monitoren die in het bezit zijn van de vereiste diploma’s initiator van De Vlaamse Trainersschool en onze gediplomeerde redders gaan jaarlijks op bijscholing.

De volledige Pelican Crew volgt daarenboven een interne opleiding om jaar na jaar onze kwaliteitsnormen te kunnen garanderen.

Met de bouw van een monitorenportaal speciaal voor onze medewerkers zetten we een belangrijke stap in de standaardisatie van ons aanbod.
Monitoren kunnen er voor elke activiteit een uitgebreide handleiding vinden met kijkwijzers en instructievideo’s. Daarnaast is er een rubriek voorzien met de gedetailleerde functieomschrijvingen. Last but not least wordt er extra aandacht besteed aan alles wat met veiligheid te maken heeft!

Ben jij een Pelican?

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe monitoren, redders en managers om ons team te versterken.

Ben jij sportief aangelegd en gemotiveerd om bij te leren? Ben jij in het bezit van een diploma Initiator windsurfen, zeilen, suppen of kitesurfen en ben je gepassioneerd door watersporten? Ben jij hoger redder en hou je ervan om buiten te werken en mensen te helpen en te begeleiden? Ben jij een leerkracht (L.O.) in het onderwijs of een L.O.-student en zoek je een leuke en uitdagende zomerjob?

Bekijk alle info op onze website speciaal voor monitoren: werkenbijpelican.be! Wij bieden een uitzonderlijke werkomgeving in zomerse sfeer met een zeer interessante verloning.

 

 

 
 

Onze lessen worden gegeven door monitoren die in het bezit zijn van de vereiste diploma’s initiator van De Vlaamse Trainersschool en onze gediplomeerde redders gaan jaarlijks op bijscholing.


 
 

Beste Bram, Via deze weg wil ik u even laten weten dat het een plezier is om te zien hoe enthousiast de Pelican monitoren naar de kinderen toe zijn! Ze laten Dexter echt welkom voelen, en weten de juiste aanpak toe te passen om Dexter op zijn gemak te laten voelen en zijn doorzettingsvermogen te stimuleren. Ze spreken kinderen aan die de groepssfeer mogelijk negatief beïnvloeden. Tari creëert tevens betrokkenheid door de kids te betrekken bij de keuze van activiteiten wanneer ze in een klein groepje zijn, waardoor zij zich echt gezien voelen. Dexter ging elke dag met plezier naar uw georganiseerd kamp, hartelijk dank hiervoor! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Tinne (mama Dexter)

Tinne Embrechts

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en events?


 

Partners

Top