MY PELICAN

Pelican Events

Ontdek de leukste water- en outdoorgames tijdens onze events op maat voor groepen, scholen en bedrijven.Waarom Pelican Events?


 

Uitzonderlijke omgeving

In domeinen De Nekker, De Lilse Bergen en Zilvermeer beschikken we over een prachtig strand midden in de natuur waar je helemaal tot rust komt.
 
 

Exclusieve watergames

Wij gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends in water(sport)land. Met ons aquapark hebben we een echte topper in ons gamma.
 
 

Gevarieerd aanbod

Kies uit meer dan 40 topactiviteiten op het water en/of op het droge en stel je eigen sportdag samen.
 
 

Eigen crew van professionals

Onze eigen redders/monitoren beschikken over de vereiste diploma’s en volgden een interne opleiding om onze kwaliteitsnormen jaar na jaar te kunnen garanderen.
 

 

 

Groepen

Onze  SPORTDAGEN VOOR GROEPEN zijn geschikt voor vrienden of familie (verjaardagen/bachelorparty's) en voor sportdiensten die op zoek zijn naar een verfrissende sportdag, zowel op het water als op het droge.  

Scholen

Onze SPORTDAGEN VOOR SCHOLEN zijn geschikt voor scholen met minstens 15 deelnemers die op zoek zijn naar een dynamische sportdag, zowel op het water als op het droge.

Bedrijven

Onze SPORTDAGEN VOOR BEDRIJVEN zijn geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een originele teambuilding, zowel op het water als op het droge, met of zonder BBQ.
 

Pelican Events voor elk type groep!

 
 

"Nog eens dikke merci voor het leuke feestje gisteren, alle kinderen vonden het zeer geslaagd en heb nog verschillende berichten gekregen van ouders dat hun kids zeer enthousiast waren!"

Veronique Van Kerckhove

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en events?


 

Partners

Top