MY PELICAN

Pelican Events

Ontdek de leukste water- en outdoorgames tijdens onze events op maat voor groepen, scholen en bedrijven.Waarom Pelican Events?


 

Uitzonderlijke omgeving

Zowel in De Nekker als in De Lilse Bergen beschikken we over een prachtig strand midden in de natuur waar je helemaal tot rust kunt komen.
 
 

Exclusieve watergames

Wij gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends in water(sport)land. Met ons aquapark hebben we een echte topper in ons gamma.
 
 

Volledig uitgewerkte formules

We houden het eenvoudig met enkele volledig uitgewerkte formules die je meteen online kunt boeken. Wil je toch liever een custom event? Geen probleem. Stuur ons een mailtje.
 
 

Eigen crew van professionals

Onze eigen redders/monitoren beschikken over de vereiste diploma’s en volgden een interne opleiding om onze kwaliteitsnormen jaar na jaar te kunnen garanderen.
 

 

 

Groepen

Onze formules voor groepen zijn geschikt voor een kleine groep vrienden, collega's of familie en voor verjaardagsfeestjes en bachelorparty's.  

Sportdagen

Onze sportdagen zijn geschikt voor groepen, scholen en gemeenten met minstens 15 deelnemers die op zoek zijn naar een dynamische dag (of halve dag) sporten, zowel op het water als op het droge.

Bedrijven

Onze eventtarieven voor bedrijven zijn standaard inclusief inkom domein (en exclusief BTW).
 

Pelican Events voor elk type groep!

 
 

"Nog eens dikke merci voor het leuke feestje gisteren, alle kinderen vonden het zeer geslaagd en heb nog verschillende berichten gekregen van ouders dat hun kids zeer enthousiast waren!"

Veronique Van Kerckhove

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en events?


 

Partners

Top