MY PELICAN

Pelican Camps

Beleef de coolste vakantie van je leven tijdens onze unieke watersport­- en outdoorkampen voor kinderen van 7 tot 16 jaar.Waarom Pelican Camps?


 

Onze monitoren zijn professionals

Bijna al onze kampmonitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en onze watersportmonitoren beschikken over de nodige diploma’s van de Vlaamse Trainerschool
 
 

Onze kampen zijn veilig

Al onze cursisten dragen verplicht een zwemvest. We voorzien voor iedereen lange wetsuits. Er is steeds een redder aanwezig en al onze materialen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
 
 

Onze kampen zijn uniek

Wij gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends in water(sport)- en outdoorland en hebben een reeks superleuke water- en outdoorgames ontwikkeld die enkel bij ons te vinden zijn!
 
 

Onze kampen zijn praktisch en transparant

Wij voorzien gratis opvang. Op onze website kan je het gedetailleerde programma van de kampen bekijken en we publiceren van elk kamp een mooi fotoalbum op onze Facebookpagina!
 
Onze populaire activiteiten

 

 

 

Een Pelican sportkamp is uniek in zijn genre! Beleef de leukste vakantie van je leven en ga mee op kamp... ;)

 
 

"Mijn zoon Mataro heeft deze week het watersportfunkamp gevolgd en bij deze mijn felicitaties voor uw school en in het bijzonder voor uw monitoren, knap werk. Als (gepensioneerd) A-trainer zeilen denk ik een juist oordeel hierover te hebben. Heel erg bedankt en in het bijzonder voor uw zeilmonitor. Zeilse groet,"

Fred Langereart

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en events?


 

Partners

Top