MY PELICAN

Windsurfen
& Watergames

 

Leer windsurfen op dit verfrissende windsurfkamp en beleef pure fun met onze exclusieve Watergames!

 
 
 • Activiteiten
  • Windsurfen

   Je leert windsurfen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren (master/bachelor L.O. en/of VTS-initiator windsurfen).

   De verschillende modules van het internationaal surfpaspoort (WWSV) worden gevolgd. De cursisten kunnen zo op eigen maat de verschillende niveaus van de windsurfsport bereiken.

   Zowel beginnende als gevorderde surfers kunnen inschrijven voor dit kamp (Basis en Evolutie 1). Op het einde van de week krijg je een internationaal en nationaal erkende surfpaspoort!

  • Suppen

   Tijdens dit kamp krijg je ook een initiatie in de nieuwste discipline in de surfsport: Stand Up Paddle Surfen (SUP). Je zal moeten proberen om je evenwicht te bewaren terwijl je rechtstaand gaat peddelen op een surfboard. Onze monitor leert je de juiste technieken aan.

  • Watergames

   Naast het windsurfen komen er nog tal van andere topactivieiten aan bod. Zo mag je je helemaal uitleven op het water tijdens één van onze Watergames.

   Met ons team van leerkrachten L.O. hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water, om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht van enkele watergames die zeker aan bod komen tijdens dit kamp:

   Aquapark
   Leef je helemaal uit op onze opblaasbare toestellen in het water. In De Lilse Bergen beschikken we over een volledig opblaasbaar aquapark, Pelican Aquapark. Jump, Fly, Slide… Go wild!

   Katapult
   In De Nekker beschikken we over een gigantische opblaasbare katapult in het water. Leg je op de blob en laat je door één of meerdere vrienden in de lucht katapulteren. Leuke foto’s en veel fun gegarandeerd!

   Aquaroller
   I can walk on water, just to be with you. Met onze aquaroller kan je over het water lopen en rollen. Een leuk zicht en een geweldige activiteit om aan deel te nemen.

   Mega SUP
   Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter… heb je dat al ooit gezien? Je maakt met je hele groep een tocht op de vijver, waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om het megasurfboard vooruit te krijgen.

   En nog veel meer (afhankelijk van de windcondities)…

 • Dagplanning
  • Schema

   8.30u – 9.30u: gratis opvang aan surfstrand

   9.30u – 10.45u: activiteit 1

   10.45u – 11.00u: pauze

   11.00u – 12.15u: activiteit 2

   12.15u -13.15u: middagpauze

   13.15u – 14.30u: activiteit 3

   14.30u – 14.45u: pauze

   14.45u – 16.00u: activiteit 4

   16.00u – 17.00u: gratis opvang aan surfstrand

 • Beschikbare data
  • Data De Nekker

   Bekijk de beschikbaarheid in het boekingsformulier.

   Let op! Indien een week niet meer verschijnt in het boekingsformulier, betekent dit dat het kamp reeds volzet is! Je kunt je dan aanmelden voor onze reservelijst door een mailtje te sturen naar info@pelican.be.

  • Data De Lilse Bergen

   Bekijk de beschikbaarheid in het boekingsformulier.

   Let op! Indien een week niet meer verschijnt in het boekingsformulier, betekent dit dat het kamp reeds volzet is! Je kunt je dan aanmelden voor onze reservelijst door een mailtje te sturen naar info@pelican.be.

 • Voorwaarden
  • Voldoende kunnen zwemmen

   Voor onze activiteiten in het water moet je voldoende kunnen zwemmen. (De Lilse Bergen: 25 m / De Nekker: 200 m)

   We vragen geen diploma’s op. De ouder/voogd verklaart bij inschrijving op eer dat het kind voldoende kan zwemmen (door het vinkje aan te zetten in het boekingsformulier).

   Deelnemers dragen te allen tijde een zwemvest wanneer zij op het water gaan. Onze monitoren kijken hier zeer streng op toe!

   Twijfel je of jouw kind voldoende kan zwemmen? Geen probleem: onze monitoren (leerkrachten L.O.) nemen voor jou een zwemtestje af. Stuur een mailtje naar info@pelican.be.

 • Wat is er inbegrepen?
  • Materiaal

   • Materiaal windsurfen, SUP en watergames
   • Wetsuit
   • Zwemvest
   • Internationaal erkend surfpaspoort

  • Begeleiding

   • Gekwalificeerde monitor
   • Redder

   (de meeste kampmonitoren bij Pelican zijn actief als leerkracht in het onderwijs!)

  • Inkom

   Op vertoon van onze voucher heb je gratis toegang tot het domein De Nekker en De Lilse Bergen.

  • Verzekering

   Alle cursisten zijn verzekerd (B.A. en L.O.). Meer info over de verzekerde bedragen zijn te raadplegen op onze FAQ pagina.

  • Opvang

   Wij voorzien gratis vooropvang (8:30 – 9:30) en naopvang (16:00 – 17:00).

 • Kortingen
  • Via Mutualiteit

   De meeste ziekenfondsen betalen een deel van je inschrijvingsgeld terug (ongeveer 5 euro per kampdag). Ga via je eigen ziekenfonds na wat hun tussenkomst is.

   Na afloop van het kamp ontvang je automatisch het attest van deelname per mail. Breng dit attest samen met je kleefbriefje binnen bij je mutualiteit om zo de tussenkomst te verkrijgen. Dit attest van deelname vervangt de invulformulieren die je ontvangt van je ziekenfonds.

  • Via bepaalde gemeenten

   Pelican werkt verschillende weken samen met lokale sportdiensten. Onze school organiseert alles ter plaatse, de sportdienst zorgt voor de promotie, inschrijvingen en andere omkadering. Sommige gemeenten kennen een korting toe voor hun inwoners. Ben je inwoner van één van onderstaande gemeenten? Informeer wanneer zij een kamp organiseren ism Pelican en of je als inwoner een korting kunt krijgen. Zoja,  schrijf je dan in bij de respectievelijke sportdienst via onderstaande link:

   Inwoner van Bonheiden
   Inwoner van Keerbergen

   LET OP! Indien je inwoner bent van één van bovenstaande gemeenten en gebruik wil maken van de korting, dien je in te schrijven via de gemeente zelf en NIET via onze website.

 
 

Wil je graag een internationaal surfpaspoort behalen, maar ben je niet zeker of een hele dag windsurfen wel iets voor jou is? Dan is het Windsurfen & Watergames op jouw maat!

 
 

Marie, Eloise, en Arthur hebben deze week de tijd van hun leven gehad bij de Pelican monitoren op de Lilse Bergen. Dankjewel voor de mooie organisatie en enthousiaste begeleiding.

Sofie Starckx

 
Wil jij ook iemand blij maken? Al eens aan de Pelican cadeauvoucher gedacht?

 

 

Klaar om met ons op kamp te gaan?

 
 

Heb je toch nog twijfels of vragen over dit kamp? Op onze FAQ zal je waarschijnlijk een antwoord vinden! Zoniet, aarzel dan niet en contacteer ons voor meer info. Laat je alvast inspireren op onze Facebook en Instagram!

Deze foto’s brengen je in de juiste sfeer:

 
 

Of toch liever een ander Pelican Camp?

 
LEEFTIJD
7 - 15 jaar
PRIJS
€ 179*
PERIODE
Herfstvakantie
Paasvakantie
LEEFTIJD
7 - 10 jaar
PRIJS
€ 189*
PERIODE
Zomervakantie
 

Blijf je graag op de hoogte van Pelican lessen, kampen, aquapark en events?


 

Partners

Top